je bent hier: website melle broeksma > hallo > page 1 of 1

Skip navigation

Welkom

Beste mensen, geachte bezoeker,

Attentie: Sinds maart 2005 ben ik niet meer werkzaam als zelfstandig ontwerper. Op dit moment werk ik bij Informaat. Deze site is gemaakt en geschreven vanuit mijn positie als zelfstandig ontwerper. Ik vind de site te mooi om zomaar weg te halen, maar ik neem op dit moment geen opdrachten aan.

Melle Broeksma is mijn naam. Grafisch ontwerper is mijn vak. Dat betekent dat ik mooie boeken kan ontwerpen en een heldere website kan ontwikkelen. En ik kan helpen bij met het maken van logo, briefpapier en brochure.

In mijn werk vind ik het niet alleen belangrijk om dingen mooi te maken, maar vooral om ze kloppend te laten zijn. Als sfeer, vorm, boodschap en doelgroep in balans zijn, de prijs/kwaliteit verhouding goed is en als het klikt tussen opdrachtgever en ontwerper, dan wordt een ontwerp kloppend en mooi.

Je hoeft bij mij dus geen gelikte presentaties te verwachten, geen onleesbare teksten en opgeklopte pretenties. Wèl kun je een goede communicatie verwachten van een ontwerper die jouw boodschap vertaalt in heldere ontwerpen en die doet wat hij belooft.

Nieuwsgierig geworden? Op deze website meer over mij en mijn werk.
Alvast hartelijk bedankt voor de aandacht. Kijk vooral verder!